Sara - Att prata i telefon med chefen

Jag har sommarjobbat i växthusen ganska många år. Jag minns inte ens hur många längre.. Men kanske jag jobbar sjätte året nu..ungefär typ kanske som Fanny brukar säga!;)

På dom tidigare åren har jag aldrig pratat med chefen i telefon, varken att han har ringt eller att jag har ringt. Aldrig, inte en enda gång. Dels för att jag inte tycker om att prata i telefon. Dels för att det kostar att ringa. Och dels för att det inte ha behövts, jag jobbar oftast med någon annan och då kan ju den personen ringa.:) Jag är dessutom dålig på att släpa runt på mobilen, så då skulle det bli så mycket spring att hämta den när den alltid är på fel plats!

Men i år när jag är här på praktik så ringde jag honom några gånger på våren. Dels för att fåga om det alls passar att jag kommer på praktik, och dels för att avtala tid så att han kan skriva under några papper. Men efter det gick det några månader utan att någon av oss ringde. 

Om någon ville den andra något sa vi det antingen direkt eller sms:ade. Det har varit en stor lättnad för mej dom här åren att man ka sms:a honom. För ett sms är ju inte så jobbigt att skicka!:)

Men igår på morgonen ringde jag för att fråga vad jag skulle göra (jag och Nadja skulle klippa astrar, men vi hade bara en sax..). På kvällen ringde chefen för att fråga hur långt jag hade hunnit med vattnandet innan jag gick hem för dagen. Idag ringde han igen för att ge lite nya order, det var lite av hans planer som hade ändrats. Och idag ringde jag igen, för att be honom komma och titta på en sak så att det inte blev alldeles tokigt. 

Så det var värst vad vi har börjat ringa till varandra nu mitt i allt!:P

Haha, jag hatar "bildlösa" inlägg, så då visar jag hellre en bild som inte alls har med inlägget att göra...som den här...:P  Det föreställer ju i alla fall blommor, så helt fel blev det väl inte..?;)


Kommentarer
Postat av: Alexandra :)

japp :) håller du på med någon annan sport? :)

2011-07-05 @ 23:20:09
URL: http://smurfensliv.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: okej va bra :) !

2011-07-06 @ 01:42:52
URL: http://emmahs.webblogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/july/onsdag-dagens-blogg.html#comment

2011-07-06 @ 08:40:00
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: LIENE

sv: Minst 25:)

2011-07-06 @ 09:23:26
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: carola

Det ni utbildar er till vad är det:)

Har aldrig hört ordet så förklara gärna.



Stor kram

2011-07-06 @ 09:57:34
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Sv: Tack!♥

2011-07-06 @ 10:38:07
URL: http://solkvints.blogg.se/
Postat av: Malin

hihiih lustigt :) <3

2011-07-06 @ 15:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0