Rockoff dag 4: Danny& Jerry Williams




En liten video med Danny som vi har gjort! :)

Den fjärde dagen var det dags för Danny och Jerry Williams. Men på Jerry Williams har vi inga bilder eller film, eftersom vi inte såg på honom. Det refnade den här dagen, så man var inte riktigt på humör. Plus att det började åska rejält också! Vi satt och upptäckte en ny favorit i Mariehamn; Korv-Görans! Haha! God mat, ganska billigt, stora portioner! Och mysigt! Vi var dit och åt flera dagar efter den upptäckten! Namm!



Utanför Korv-Görans ute i regnet!


Men ja, tillbaka till Danny. Hmm, vad ska man säga? Det var ju nog helt okej. Roligt att han dansade och hade en riktig "show", men han är nog inte riktigt i min smak (och detta är Malin som skriver ;D, Sara kanske tycker nåt annat). Men nog roligt att titta på! Men han spelade så tidigt, så det var inte så mycket folk (mest småflickor) och så regnade det, så det var ju lite dystert. Men underhållande var det nog. 

(Nu är det Sara som skriver en liten stund!;D Jag håller med om det Malin skrev ovan, han har en jättebra show men han får inte riktigt igång publiken.. Plus att det ju aldrig direkt blir roligare att stå ute i regnet..:P Men annars en helt okej kväll!)




Några bilder Sara har fotat.



Dagens vi, slitna och vått hår! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0