Sara - Gårdagskvällen i bilder

Igår var det så fint väder och skönt att vara ute så vi slog på stort: Vi cyklade till stugan för att grilla!:)

Här kommer en hög med bilder från igår:

Nejdå, vi har inte alls stugan mitt ute i skogen med älgarna som närmsta grannar..;)


Så här ser det ut vid stugan nu! Den är så gott som klart byggd, det ska bara fixas lite vid fönstren och staket vid balkongen och altanen. Och lite annat smått..:P Men den är så gott som klar i alla fall!:)


Vår underhållning innan maten..:P Ett gäng pojkar från Torsholma och Brändö var på fågeljakt på en ö en bit utanför stugan. Så dom var det ju ganska roligt att spionera på!;) Men tyvärr hade jag bara med 18-55mm:s objektivet, så med det blev det ju inga fina bilder. Så då tager man vad man haver... Pappa hade en kikare vid stugan, och vem har sagt att man int ekan fota genom kikaren??:P Men ni får ursäkta den dåliga kvaliteten, det var inte så lätt som man kanske skulle tro..;)


Efter att vi hade spionerat klart byggde pappa upp ett tillfälligt litet matbort och så var det dags för grillning. Korv med makaroner och sallad stod på menyn, och som efterrätt blev det grillade bananer med choklad i. Mums! Efter maten njöt jag och fanny en stund i solen medan mamma och pappa löste diskandet med lite vatten från stranden!:P

Så sådär fördrev vi några timmar på kvällen, det blev nog en riktigt mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0