Personlighetstest - 41 frågor. 1 personlighet.

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

 

Jag gjorde just ett gratis personlighetstest på internet, och här ser ni resultatet jag fick på det. "Min personlighetstyp" tycker jag nog  faktiskt att stämmer förvånansvärt bra, det låter ju riktigt som mej!

När de gäller yrkena som skulle passa mej är det sämre... Det var VERKLIGEN inte många jag skulle kunna tänka mej att utbilda mej till. Fast man kan ju hoppas på att jag blir lika framgångsrik vad jag än börjar med!:) För det verkar ju i alla fall som att jag skulle passa ganska bra i yrken som tjänar bra!:D

Haha, det var det!

Ha det bra, kramar Sara



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0