Besök

Hej igen!:)

Ikväll hade vi fint besök.;) Vår kära vän Willy kom hit hela vägen från Åbo och hälsade på, så det var väldigt roligt! Först körde vi runt (han körde) i Ekenäs och undersökte alla möjliga små vägar, och sedan for vi på jakt efter GLASS. Jag menar, kan man träffa Willy utan att bli bjuden på glass..?:P
Det var inte det lättaste att hitta något café eller liknande som hade öppet och sålde glass, men efter ett tag lyckades vi nog.

Efter det for vi till lägenheten och visade hur mysigt vi har det och klagade lite över alla små fel vi har upptäckt...:P Han gav oss också lite råd om allt möjligt, t.ex. hur vi skulle fixa ett skåp som var lite söndrigt.  Så det blev en trevlig pratstund :)

Vi fick också en rolig överraskning: EN INFLYTTNINGSPRESENT!!!xD Det var faktiskt riktigt likt Willy att tänka på det, man blev ju riktigt rörd.. Han kommer nog alltid att tänka på allt möjligt sådant, jag menar, int har vi ju fått något av någon annan.
Willys inflyttningspresent; han kom till och med ihåg att malin tycker om choklad och att jag tycker bättre om annat godis!:D Och så passade han på att ge en "extra" flaska (han hade inte planerat att ge den) när man nu riktigt får ha alkohol i lägenheten..;)

Han är nog alltid lika snäll han!

Sov gott, kramar Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0