Sara - "Men dom är ju så fina.."

Haha, våra gräsmattor börjar bara se "värre" och värre ut hela tiden. Mossa stör inte mej så mycket, den syns ju knappt. Vårt problem är ett annat. Nämligen blommor!

Först så börjar en liten planta gullvivor växa i gräsmattan och "dom är ju så fina" så inte kan man ju klippa ner dom. Lika med Adam och Eva (plus att man kanske int ens får eftersom dom är fridlysta..) och några tulpaner som växer nästan mitt på gräsmatten. Och lite skillor och pärlhyacinter. "Dom vissnar ju sen och så syns dom inte.."

Så dom får växa kvar. Vi får masso med extra jobb med att klippa eftersom man måste gå runt så många plantor, men dom måste ju få växa..:P

Så nu ha dom "små" plantorna med gullvivor blivit så här stora:



Och det är inte bara en planta! Närmare hönshuset är det en stor fläck som är alldeles full med gullvivor, men vad ska man göra åt dom..? Så dom får bara växa där. I år såg jag att det till och med hade börjar växa några små blåsippor på gräsmattan. Som säkert snart blir stora!

Menmen, våra gräsmattor får väl helt enkelt bli invaderade av blommor, det blir ju grannt och fint i alla fall!;)

Vad tycker ni förresten, ska man bara ha gräs i gräsmattan, eller får det finnas t.ex. mossa och vitklöver? Och hur är det med andra större blommor, som typ gullvivor??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0