Sara - Vilken fågel föreställer bilderna?




Fotograferade för någon vecka sedan i Mariehamn.

Den här söta lilla fågeln hittade jag Ii Mariehamn för ett tag sedan, den var nyfiken och hoppade först runt på marken, men när vi kom närmare flög den upp i en liten buske vid "stigkanten". Där satt den fast jag stod bara någon meter ifrån den! Jättesöt!:)

Men vet någon vad det är för fågel?


Haha, Malin du får gärna gissa, men jag har inte facit den här gången..;D

Kommentarer
Postat av: Amanda

svar: även fast man har bra grejjer, så vill man ju bara ha mer och mer och mer ! Haha, det tar liksom aldrig stopp :) Det finns ju så mycket saker man vill ha, men alla dom sakerna kostar ju några tusen.. ;/ Fast för mej är det ju tur attjag fyller år bara en månad efter julafton, så jag hinner inte slösa upp alla julklappspengarna innan jag får ännu mer i födelsedagspresent ! :)

Men just nu känns det gaaanska långt bort.. :/

Får väl hålla ut och önska mej en massa saker ! :)

2011-08-09 @ 17:43:37
URL: http://manaland.blogg.se/
Postat av: Amanda

svar: tack så mycket :)



Förra året i julklapp fick jag en ny tlefon (xperia x10) och samma kväll fick jag min dator. Men det var en tidig födelsedagspresent, men det gjorde inte mej nåt :) hehe.

när man har en kamera eller så, så önskar man ju sej mest dyra saker när man fyller år/julafton. så för mej är önskelistan huuur lång som helst och hur dyr som helst till mina föräldrar, men till kompisar eller bekanta är det bara: Pengar och typ biocheckar (?) :)

2011-08-09 @ 18:36:01
URL: http://manaland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0